Головна » 2020 » Квітень » 15 » ДП "Монтажник" інформує про роботи по обслуговуванні мереж
14:23
ДП "Монтажник" інформує про роботи по обслуговуванні мереж

ДП "Монтажник" інформує, що навіть у період карантину працівники підприємства забезпечують безперебійну роботу газового обладнання для того, щоб ви могли залишатись вдома та користуватись газовими приладами.

Зокрема працівниками підприємства ДП "Монтажник" у період 28 березня по 15 квітня було проведено технічне обслуговування п'яти шафових регулюючих пунктів ШП-2 (по вул. Нова, Центральна, м. Вовчок, Заводська), трьох УГР-50 (с. Людавка, с. Біликівці, с. Сьомаки), а також проведено технічний огляд близько 50 комбінованих надомних регуляторів тиску та усунуто близько 20 витоків природного газу на регулюючому обладнанні.

Проведені роботи забезпечують безаварійне, стабільне функціонування розподільних мереж, що обслуговується компанією ДП "Монтажник". Проведення робіт по технічному обслуговуванні та усуненні витоків та аварійних ситуації виконуються незалежно від карантину для забезпечення стабільної роботи газових мереж.

Працівники компанії дякують усім споживачам, що вчасно розрахувались за розподіл та постачання природного газу, адже від Ваших оплат залежить можливість працівників якісно та вчасно проводити усі роботи по обслуговуванні та ремонту газових мереж, цілодобова робота аварійно-диспетчерської служби та оплата праці працівників, які дбають про безперебійну та безаварійну доставку блакитного палива до ваших домівок.
 

 

Категорія: Загальна інформація | Переглядів: 236 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0